1912
Al in 1895 werd aan de Groest 58 'De Eerste Hilversumsche Auto-Garage' opgericht door T. de Wit. Hij verhuurde limousines van het merk Vivinus uit Brussel. Toen deze firma in 1911 reorganiseerde, ging De Wit over op de import van Renaults, waartoe hij aan de Naarderstraat 8 een geheel nieuwe auto-showroom stichtte onder de naam Auto-Palace De Wit.

1919
Kort na de bouw bleek de autoshowroom het pand om onbekende reden te hebben verlaten. Het gebouw kwam in 1919 enige jaren in gebruik als montagehal voor Nederlandse SeintoestellenFabriek (NSF). De metalen constructie met naamsaanduiding op het dak werd aangepast, de brede inrijpoort en etalagevensters gewijzigd en de middenentree werd voorzien van een luifel. In 1921 verhuisde de montageafdeling naar nieuwbouw aan de Jan vd Heijdenstraat.

1924
ln februari 1924 werd de ruimte ingericht als Trianon feest- en concertgebouw. In eerste instantie werd aan de noordzijde een klein toneel aangebouwd, kwam er aan die zijde een keuken en werden op de open plaats toiletten ingericht. De verbouwing werd uitgevoerd door aannemer J.C. Blum. De opening van de zaal op 14 februari 1924 werd opgeluisterd door de conferencier Chris de la Mar en de zangeres Betsy Kinsbergen. In deze vorm diende het in 1924 voor de 'Gooische sporttentoonstelling'.

1926
ln juni 1926 ontstond een nieuw plan tot een meer ingrijpender verbouwing van de (toneel)zaal.
‘De oppervlakte van het toneel, dat het Casino – zooals Trianon is omgedoopt – zal bevatten 75m2, terwijl de frontbreedte 10 bedraagt. De orkestkuil vóór het toneel biedt plaats aan 32 menschen'.

1973
In 1973 vond er een ingrijpende verbouwing plaats waarbij het gebouw volledig werd ingericht als bioscoop. Bij deze verbouwing werd de oude voorgevel met de karakteristieke gebogen vorm middels een rechthoekige schijngevel uit het zicht weggewerkt.

2017
In 2015 werd besloten het pand min of meer terug te brengen naar het oorspronkelijke ontwerp uit 1912 maar nu met een geheel nieuwe invulling: een foodhal met brouwerij.